ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy
Teknisk rådgivning

- Jeg opplever at det er rom for å utvikle seg dit man ønsker

Som teknisk rådgiver i Fokus Rådgivning har Håvard en variert og spennende hverdag, med gode muligheter for utvikling.

Som teknisk rådgiver har man en variert og spennende hverdag, med gode muligheter for utvikling. Håvard Kalleberg Knudsen har jobbet i Fokus Rådgivning i omtrent et år. Med elektrikerutdannelse i bunnen, og lang erfaring som elektrorådgiver, er han et solid tilskudd til avdelingen for Energi og teknikk:

– Jeg var klar for å prøve noe nytt og i Fokus Rådgivning får jeg jobbe med spennende prosjekter på et mer overordnet nivå enn tidligere, hvor dagene dreide seg mer om detaljprosjektering.

– Vi stiller sterkt med bred, samlet kompetanse

Som teknisk rådgiver i Fokus Rådgivning er man involvert i mange ulike prosjekter. Arbeidshverdagen kan handle om alt fra prosjektledelse, oppfølging på byggeplasser til rådgivning rundt og utvikling av bærekraftige løsninger for oppdragsgivere. Håvard er en av tre rådgivere i avdelingen, og trives godt med å spille på den brede, tverrfaglige kompetansen internt: 

– Å være involvert i ulike prosjekter med mange ulike oppgaver og i ulikt omfang, gjør hverdagen variert. Vi jobber mye på tvers av fag og stiller sterkt med den brede, samlede kompetansen. Jeg har også fått utvikle kompetansen min ytterligere internt, noe som har vært veldig positivt. 

Håvard har siden han begynte i Fokus Rådgivning deltatt på flere kurs og opplæringer i sin rolle som ITB-ansvarlig. En ITB-ansvarlig jobber med integrerte tekniske bygningsinstallasjoner, og denne rollen fylles ofte av en som har elektro- eller automasjonskompetanse:

– ­Det passet veldig godt inn i den erfaringen jeg har fra før, og det har vært veldig spennende å tilegne seg ny kompetanse. Jeg opplever at det er rom for å utvikle seg dit man ønsker her.

 

En god balanse mellom jobb og fritid

Interessante oppgaver og en god balanse mellom jobb og fritid er viktig for Håvard, som er småbarnsfar: 

– Det er stor frihet under ansvar og muligheter for utvikling. I tillegg er det gode betingelser og jeg opplever en god balanse mellom arbeid og privatliv. 

Med en fleksibel arbeidshverdag og spennende arbeidsoppgaver kan Håvard med sikkerhet si at Fokus Rådgivning er et godt sted å være.