ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy

Er du vår nye leder for teknisk avdeling?

Vi er på jakt etter en engasjert avdelingsleder som vil lede og utvikle vår tekniske avdeling. Avdelingen består av svært dyktige medarbeidere med tverrfaglig kompetanse, som jobber med rådgivning innen bygg og eiendom. Fokus Rådgivning er i sunn vekst og etterspørselen etter tjenestene våre øker. Vi er nå på leting etter deg som vil utvikle avdelingen og medarbeiderne videre, slik at vi kan være best på tjenestene vi tilbyr.

Som leder for teknisk avdeling er du opptatt av utvikling og av å skape gode rammer for dine medarbeidere og jobben dere gjør. Du trives med frihet og fleksibilitet når du finner nye veier mot mål. Som avdelingsleder er du tydelig og engasjerende, og vi tror du får energi av å omgi deg med dyktige kollegaer. Vi tror også at du drives fremover av nysgjerrighet, både på fag og folk. Som avdelingsleder i Fokus Rådgivning får du stor frihet når du skal forme din egen rolle og teknisk avdeling. Du blir også en viktig bidragsyter til utviklingen av bedriften.

Miljø og klimaforbedrende tiltak får stadig større fokus både i samfunnet og i prosjektene våre. Det er en naturlig utvikling at det tekniske miljøet vårt øker kompetanse på energi og miljø, og vi håper derfor at du brenner litt ekstra for bærekraft! Les gjerne mer om vårt arbeid med bærekraft her

Denne stillingen vil være både utviklende og utfordrende, og for riktig kandidat vil det være store muligheter for videre personlig utvikling. I Fokus Rådgivning blir du del av et sterkt fagmiljø. Du får fleksibilitet, mye frihet under ansvar og reelle muligheter til påvirkning. Vi kan tilby en variert arbeidshverdag med spennende oppdrag, en utviklende rolle i et godt arbeidsmiljø med gode betingelser.

 

Hva blir dine oppgaver?

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være teknisk rådgivning samt å lede og utvikle avdelingen. Konseptutvikling av tekniske løsninger til prosjekter, samt planlegging og oppfølging av oppdrag blir en stor del av din hverdag. Dette kan innebære alt fra beskrivelser og teknisk byggeledelse, til større fag- og disiplinansvar. Du får også særlig ansvar for tverrfaglig arbeid, oppdragsledelse og oppfølging av medarbeidere/ansatte. Som avdelingsleder inngår du i ledergruppen og vil bistå i samarbeid på tvers av våre avdelinger.

 

Hvem er du?

Vi tror at du har relevant utdannelse innen elektro, VVS eller automasjon. Du har relevant erfaring som rådgiver eller fra entreprenørbransjen. Om du ikke har formell kompetanse innen ledelse tror vi at du er god på utvikling av team og medarbeidere. Du har gode analytiske evner og interesser for fagområdet. Som person er du initiativrik, ansvarsbevisst og god på relasjonsbygging. Vi tror du er kreativ og åpen i måten du tilnærmer deg oppgaver og problemstillinger, og håper du er løsningsfokusert og nysgjerrig.

Hva får du som avdelingsleder i Fokus Rådgivning? / Hvem er vi?

Fokus Rådgivning har et sterkt tverrfaglig miljø med 27 svært dyktige og engasjerte medarbeidere lokalisert i Sandvika. Vi er opptatt av korte beslutningsveier og stor grad av påvirkning, for å sikre at vi leverer best mulig – hver gang. Bedriftskulturen vår er faglig sterk, preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjonen. Vi kan love deg spennende og utfordrende oppgaver og prosjekter for solide kunder. Hos oss får du stor grad av fleksibilitet og frihet under ansvar. Vi har gode kompetansehevings og karriere innen marked, fag, linje og oppdrag. Du får hyggelige kollegaer og et meget godt arbeidsmiljø.

I tillegg tilbyr vi selvfølgelig:

  • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Faglig og sosiale sammenkomster i ulike former gjennom året
  • Firmahytteordning (hyttepool)
  • God pensjons- og forsikringsordninger/helseforsikring
  • Alle ansatte gis mulighet til å bli medeier

Har du spørsmål til stillingen eller nysgjerrig på om Fokus Rådgivning er arbeidsplassen for deg? Ta gjerne kontakt med nåværende avdelingsleder Håvard for en uforpliktende prat: tlf 913 15 799

 

Om dette er stillingen for deg, ser vi fram til å motta en søknad og CV på e-post: karriere@fokusraad.no

Finn-kode: 294186185