Vi søker nye kollegaer

Brannrådgivere, prosjektleder og byggeleder

Vi har høy oppdragsmengde og ønsker derfor å styrke brannavdelingen med minimum 2 brannrådgivere.

Vi ønsker fortrinnsvis å ansette noen med noen få års erfaring innen brannrådgivning men det er ingen betingelse og vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Fokus Rådgivning ble etablert i 2008 som rådgivningsfirma innenfor bygg. I 2012 etablert vi egen rådgivningsavdeling innen brann. Avdelingen teller i dag 4 brannrådgivere og 2 tekniske tegnere.

Vår avdeling med brannrådgivere bistår prosjekter med brannteknisk rådgivning i alle faser; fra reguleringsplan gjennom prosjekterings- og byggefasen til tverrfaglig sluttkontroll og bistand i bruksfasen.

Vi har 2 tekniske tegnere knyttet til avdelingen så du kan i stor grad konsentrere deg om gode råd knyttet til brannfaget. 

Vi utfører brannteknisk prosjektering av nye og eksisterende bygg i alle brannklasser/risikoklasser og i TKL 3.

Kontakt Tanja Sletaker på 48 10 48 28 eller send oss en mail på karriere@fokusraad.no

 

Prosjektavdelingen har per nå ingen ledige stillinger men vi tar gjerne en prat med deg som ønsker å jobbe hos Fokus!

Felles kontaktinformasjon til prosjektavdelingen: Roy Wara på 41 57 69 68 eller Reidar Steine 95 19 01 79.
Evt send oss en mail på karriere@fokusraad.no

Stillinger i prosjektavdelingen:

Prosjektleder
Vi arbeider mye for faste oppdragsgivere slik at du som Prosjektleder må være selvstendig og kunne håndtere kunder på en god og profesjonell måte.
Det er et sterkt ønske at du har entreprenørbakgrunn men ikke et absolutt krav. Du bør ha minimum 5 års relevant erfaring. 

Prosjekteringsleder
En prosjekteringsleder hos oss er kunnskapsrik, ryddig og tverrfaglig og du må beherske arbeidet med å koordinere prosjekteringsteamet både faglig og teknisk. Vi ønsker at du har erfaring fra Prosjekteringsledelse fra enten Entreprenør eller Rådgiverbransjen men relevant teknisk bakgrunn er også aktuelt. Du bør i tillegg ha minimum 5 års relevant erfaring. 

Byggeleder
En byggeleder hos oss er ute på byggeplass og følger opp arbeidene mot entreprenører i prosjektene vi utfører. Du er i tillegg faglig dyktig har gjerne håndverkerbakgrunn og teknisk fagskole eller en Bachelor i tillegg.

Du må ha erfaring fra entreprenørbransjen for denne stillingen og noen års erfaring.