ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy
Om oss

Vi er byggherrens rådgivere

Fokus Rådgivning er bygget opp av dyktige rådgivere med høy kompetanse. Det gjør oss rustet til å levere god rådgivning i alle prosjekt, og vårt mål er å levere best mulig - hver gang. 

Med et sterkt, tverrfaglig miljø og 29 svært dyktige og engasjerte medarbeidere, ivaretar vi byggherrens behov. Felles for alle ansatte er at vi har erfaring fra både store entreprenørbedrifter og tunge ingeniørmiljøer. Kompetansen i organisasjonen er svært høy og allsidig. Dette, i kombinasjon med en dynamisk og utpreget ja-kultur, sikrer at vi leverer best mulig - hver gang. 
 
Vi utvikler hele tiden kompetansen vår, og former oss etter behovene vi møter underveis i prosjekter. Med høy faglig integritet og bred erfaring fra bransjen, går vi inn i alle prosjekter med en uredd tilnærming. 

Visjon og verdier

Vi skal levere best mulig og ha fornøyde kunder - hver gang.


Vår visjon er ikke å være størst, men å være best på de tjenestene vi tilbyr. Vi setter vår ære i å ha fornøyde kunder, og for oss er det en selvfølge å levere høy kompetanse og god rådgivning. Vi jobber til enhver tid ut fra disse prinsippene:

  • Faglig dyktighet
  • Løsningsorientert
  • Integritet
  • Tydelige
  • Godt arbeidsmiljø

Fokus Rådgivning er etablert på følgende forretningsíde: Vi skal sikre verdiskapning for våre oppdragsgivere gjennom høy kompetanse og god rådgivning. Vi vektlegger faglig integritet. 

Bærekraftstrategi

Vår ambisjon er å bidra til en bærekraftig fremtid gjennom egen virksomhet, rådgivning i prosjekter og bedriftens samfunnsansvar. Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft og hvilke bærekraftsmål vi søker å oppnå.

Bærekraftstrategi

Historikk

Historikk

Fokus Rådgivning AS ble etablert i 2008. Vi består i dag av 29 ansatte fordelt på tre avdelinger.

Arbeidsmetode

Slik jobber vi i Fokus Rådgivning

Hvert prosjekt er unikt og krever individuell tilnærming og kompetanse. Vi tror på engasjement kombinert med kunnskap og arbeider tett med våre oppdragsgivere når vi gir råd og oppfølging i prosjekter.

Godkjenninger

Godkjenninger

Her finner du en oversikt over alle våre godkjenninger og sertifiseringer.

Jobb i Fokus Rådgivning

Vi samler på kloke hoder

Fokus Rådgivning er bygget opp av dyktige rådgivere med høy kompetanse. Det gjør oss rustet til å levere god rådgivning i alle prosjekt. Det er vi også nødt til når vi har som mål å ha fornøyde kunder - hver eneste gang

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt. 

Kontakt oss

Noen av våre oppdragsgivere:

  • Aker Property Group
  • The Plus AS
  • Bane Nor Eiendom
  • Fredensborg AS

Se flere referanseprosjekter