ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy
Ledig stilling | Jobb i Fokus Rådgivning | Tjenester

Vi søker energirådgiver med fagansvar / energi og miljø

Vi søker nå etter en energirådgiver med fagansvar / energi og miljø til vår avdeling Energi og teknikk. Energirådgiver er en nyopprettet stilling i avdelingen. Avdelingsleder vil sikre at stillingen blir formet etter den ansattes og bedriftens ønsker.

Vi søker etter en rådgiver som skal ha fagansvar innen energi. Vi kjenner deg ikke, så du skal få jobbe med både energi og miljø om du ønsker det. Men det er et krav at du har erfaring energianalyser og energivurdering av tekniske anlegg i bygg. Relevant erfaring innen byggebransjen, innen energi, kan kompensere for formell kompetanse.

Er du fremoverlent, er nysgjerrig og har et stort behov for å lære? Da kan det være deg vi leter etter.

Ønsker du ansvar så får du det. Det kan være å skaffe oppdrag, kompetanseheving på tvers av avdelingene i firmaet og lignende.

Avdeling består i dag av tre seniorer med bakgrunn innen elektro, VVS, byggautomasjon og ITB. Vi får inn en nyansatt VVS rådgiver i november. 

Nyansatte i avdelingen får en fadder, og alle nyansatte går gjennom et oppfølgingsprogram. 

Det er gode muligheter for kompetanseheving. Ansatte hos oss deltar på interne kurs med eksterne foredragsholdere, eller eksterne kurs. Nå gjennomfører vi et program der alle ansatte kurses innen grunnleggende BREEAM.

Fokus Rådgivning utviklet i 2022 en bærekraftstrategi som iverksettes i prosjekter. For å ivareta strategien kurses alle ansatte innen blant annet sirkulær økonomi. Det planlegges å bemanne opp for egne miljørådgivere i avdelingen.

Dersom du har spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med avdelingsleder
Ketil Kufås Gjerde tlf 995 27 854 eller du kan sende spørsmål og søknad til karriere@fokusraad.no

 

Vi søker energirådgiver| FINN.no

Jobb i Fokus Rådgivning

Vi samler på kloke hoder

Fokus Rådgivning er bygget opp av dyktige rådgivere med høy kompetanse. Det gjør oss rustet til å levere god rådgivning i alle prosjekt. Det er vi også nødt til når vi har som mål å ha fornøyde kunder - hver eneste gang

Ketil Kufås Gjerde

Avdelingsleder Energi og teknikk

995 27 854 Send e-post Se alle ansatte innen energi og teknikk

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Fokus Rådgivning?


–  Fokus Rådgivning har en fin sammensetning av dyktige folk, det ser man også på prosjektene vi jobber med, forteller Sindre som er brannteknisk rådgiver hos oss. 

Bli bedre kjent med Sindre her