Vil du jobbe for oss?

Vi er ute etter flere medarbeidere og om du er en aktuell kandidat som ønsker en vurdering av om du passer inn hos oss så sjekk ut beskrivelsene under.

Prosjektleder
Vi arbeider mye for faste oppdragsgivere slik at du som Prosjektleder må være selvstendig og kunne håndtere kunder på en god og profesjonell måte. Det er et sterkt ønske at du har entreprenørbakgrunn men ikke et absolutt krav. Du bør ha minimum 5 års relevant erfaring. 
Kontaktinfo om stillingen: Roy Wara på 41 57 69 68 eller Jan Myrlund på 90 55 25 95

Prosjekteringsleder
En prosjekteringsleder hos oss er kunnskapsrik, ryddig og tverrfaglig og du må beherske arbeidet med å koordinere prosjekteringsteamet både faglig og teknisk. Vi ønsker at du har erfaring fra Prosjekteringsledelse fra enten Entreprenør eller Rådgiverbransjen men relevant teknisk bakgrunn er også aktuelt. Du bør i tillegg ha minimum 5 års relevant erfaring. 
Kontaktinfo om stillingen: Reidar Steine 95 19 01 79.

Byggeleder
En byggeleder hos oss er ute på byggeplass og følger opp arbeidene mot entreprenører i prosjektene vi utfører. Du er i tillegg faglig dyktig har gjerne håndverkerbakgrunn og teknisk fagskole eller en Bachelor i tillegg.

Du må ha erfaring fra entreprenørbransjen for denne stillingen og noen års erfaring.
Kontaktinformasjon for stillingen: Jan Myrlund 90 55 25 95

Ønsket kompetanse for alle stillingene
Du må arbeide strukturert og systematisk og ha evne til å arbeide både selvstendig og tett i team. Du er fleksibel og initiativrik og har pågangsmot og har god skriftlig fremstillingsevne. 

Hva kan vi tilby deg om du er den rette?
- Konkurransedyktig lønn er en selvfølge.
Et godt og utviklende arbeidsmiljø.
- Krevende oppdrag
Fleksible arbeidstidsordninger.
Attraktiv innskuddspensjon.
- Attraktive forsikringsordninger som Personalkasko, Gruppelivsforsikring, Helseforsikring, Reiseforsikring.
Firmahytte på Hafjell som kan disponeres når den er ledig.

Om dette er noe som frister eller du bare ønsker en uforpliktende prat så send en kortfattet søknad der du legger ved en oppdatert CV på maks 3 sider. Ytterligere dokumentasjon som skal medbringes avtales med de som innkalles til intervju.

Alle søknader sendes pr. e-post til karriere@fokusraad.no