ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy
Jobb i Fokus Rådgivning | Nyhet | Om oss

Nyansettelser august 2023

Vi har denne høsten gleden av å ønske 2 nye ansatte velkommen til Fokus Rådgivning.

Mikhail Antonov begynte hos oss den 21. august som Senior Branningeniør.
Hans sterke interesse for brannsikkerhet førte ham til Høgskolen Haugesund, hvor han fullførte både sin bachelor- og mastergrad innen faget.

Etter endt utdanning fikk Mikhail muligheten til å arbeide som Branningeniør hos Roar Jørgensen AS. Der fokuserte han på brannprosjektering av små og store oppdrag. Gjennom disse årene har Mikhail opparbeidet seg verdifull erfaring med forskjellige løsninger og utfordringer, noe som har bidratt til å utvikle hans dype forståelse for faget.

I august 2023 tok Mikhail det spennende steget med å begynne som Branningeniør hos Fokus Rådgivning. For Mikhail er brannsikkerhet mer enn bare en jobb - det er en mulighet til å gjøre en reell forskjell og bidra til samfunnets sikkerhet. Han er stolt av det han gjør og ser frem til å bruke sin kompetanse og erfaring for å hjelpe deg i ditt prosjekt

Ketil Kufås Gjerde startet 31. august som avdelingsleder for vår avdeling for Energi, Miljø og Teknikk (EMT).
Han kommer fra seksjon ITB og byggautomasjon hos Multiconsult i Nydalen, tidligere Erichsen & Horgen.

Ketil har VVS bakgrunn, og har siden 2016 primært jobbet for byggherre. Han har tidligere jobbet hos leverandør, forskningsinstitutt og entreprenør. Han har bred erfaring innen prosjektledelse og brenner for ITB arbeide og systematisk ferdigstillelse. Han har prosjektert automatikkanlegg i en rekke prosjekter, gjerne med komplekse problemstillinger.

I Fokus Rådgivning vil han ivareta at kunden får dekket behovet for tekniske installasjoner,  men også, energi, bærekraft og klima. Han er spesialist på rehabilitering av bygg. 

Vi gleder oss til å bli kjent med både Mikhail og Ketil, samt nyansatt VVS rådgiver som begynner i november.