ePrivacy og GPDR Cookie samtykke levert med TermsFeed Privacy
Nyhet | Bærekraft | Samfunnsansvar

Fokus Rådgivning har blitt bronsepartner med Ingeniører Uten Grenser

Denne våren blir vi bronsepartner med Ingeniører Uten Grenser. Daglig leder Reidar Steine, ser fram til samarbeidet med Ingeniører Uten Grenser.

– I Fokus Rådgivning bruker vi ingeniørfaget til å gjøre omgivelsene til mennesker tryggere, gjennom våre prosjekter innenfor prosjektledelse, brannteknisk- og teknisk rådgivning.

– Som partnere med Ingeniører Uten Grenser kan vi bidra til at mennesker i fattigere deler av verden får en bedre og tryggere hverdag, gjennom ingeniørfaglig bistand.

Ingeniører Uten Grenser (IUG) bidrar med teknologi og ingeniørkompetanse i humanitært arbeid verden over.


Basert på lokale behov og godt samarbeid med store og små organisasjoner med lokal tilstedeværelse, løser IUG oppdrag innenfor et bredt spekter av fagområder.
Den nye bronsepartneren ønskes hjertelig velkommen av Partneransvarlig i Ingeniører Uten Grenser (IUG) Heidi Hovland Bergfald:

– Partnerskap med næringslivet er avgjørende for at vi skal kunne bidra i stadig flere prosjekter i lav- og mellominntektsland.

– Behovet for grønn infrastruktur er voksende, og vi løser stadig flere oppdrag knyttet til fornybar energi, rent vann, gjenvinningsløsninger og annen viktig infrastruktur.Bærekraftig innsats for mennesker og lokalsamfunn i sårbare områder i verden er en laginnsats. Vi er svært glade for å få flere partnere med på innsatsen – og vi ønsker Fokus Rådgivning varmt velkommen på laget!

Les mer om Ingeniører Uten Grenser og arbeidet de gjør på nettsidene deres.